Røremaskine

| Køkkensager |

Røremaskine "Et must have"

KitchenAid Frosted Pearl 6L glasskål, Artisan Mixer 1,3 HK motor

Har nu haft min røremaskine i to dage, og den lever op til alle mine forventninger!

Valgte den hvide farve for at den ikke skulle blive "umorderne" og den skulle kunne passe ind i et hvilket som helst køkken uanset stil. Det var vigtigt for mig at det blev en neutral farve da jeg har købt den for at være en maskine for livet, synes dog IKKE at den er kedelig da den har det lækre perlemor skær.  Maskinens indhold er 100 % metal (ingen plast dele der kan revne osv. som der har været i de ældre modeller) derfor tror jeg på det er et kvalitets produkt. Maskinen har derudover 5 års garanti.

Ting jeg har prøvet at lave de to dage jeg har haft den til rådighed:

Guacomole: Jeg brugte hertil det flade piskeris og det rørte avocadoerne, som var lige akkurat modne  til en lækker glat creme uden der sad rester på kanten der ikke var rørt ud. Hvis man er glad for lidt klumper, er det bare at røre lidt kortere tid :-)

Kage dej: Her brugte jeg det alm. piskeris. En dej hvor man skulle starte med at piske smør med sukker, skar jeg skiver af kold smør i ca. 25 gram. De første 10 sekunder så det ud som om piskeriset ikke vilee røre smøren ud men bare skubbede det ud til siderne. Mén efterhånden som det blev lidt lunere (ca 5-10 sek.) fik piskeriset taget fat helt ud til kanterne og smøren blev rørt blødt og cremet.

Mareng: Her piskede jeg med det alm. piskeris 4 æggehvider med sukker, og det blev rigtigt fint luftigt og fast.